TOPlist
LADA 1600MTX Rallye Team

Výběr sezóny:

09/10 | 10/11 | 11/12 | 12/13 | 13/14 | 14/15 | 15/16 | 2017 | 2018 | 2019


Vítejte na webových stránkách závodního týmu LADA 1600MTX Rallye Team.

Vlevo si vyberte kategorii, která Vás zajímá. Zde se budete dozvídat všechny nové věci ohledně našeho závodního týmu.



 

Barum STAR Rally Historic 2016 - úspěšně v cíli
Jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré. Díky našemu neúspěšnému startu na rally Bohemia jsme se rozhodli spravit si chuť snad největším podnikem u nás - Barumkou! Nebudu nikoho dlouho napínat - užili jsme si to maximálně!

Vyšlo snad úplně vše - ubytování, super servis, počasí, navigátorka, přátelé. Prostě, co víc si přát. Byl to parádní zážitek a myslím, že diváky, kteří fandili u RZ, jsme i dostatečně odměnili. Technika fungovala také skvěle, prakticky jediný problém byl prasklý doraz plynu, která zapříčinil 2x zaseknutí plynu a pak (lehce) klidnější jízdu do cíle. Oprava naštěstí na 2 minuty :)

Děkuji všem za přítelskou náladu, zázemí, servis, prostě, bylo to dokonalé :)

Fotografie z Barumky naleznete zde. Do sekce "Video" jsem přidal 2 on-board videa z průjezdů, které se dají prezentovat :)





Rally Bohemia 2-3.7.2016 - velké zklamání
K našemu velkému zklamání jsme nemohli odstartovat Rally Bohemia 2016 proto, že ačkoliv jsme absolvovali řádné testování sportovních vozidel v Praze, nám pán z ministerstva zapomněl dát jedno blbé razítko, které jsme si bohužel nezkontrolovali... Moc děkujeme za jejich precizní práci za kterou na testování platíme nemalé peníze. Bohužel jsme nebyli jediní a celkem se nemohly zůčastnit 3 vozy, které byly jinak připravené a vše splňovali. Co dodat, prostě smůla... :(

Dodatek: Jak se říká, vše špatné je k nečemu dobré. Bereme si tak ponaučení, že si člověk musí zkrátka vše hlídat sám a nikdo to za něj neudělá. Bylo nám příslíbeno navrácení startovného a tím, že je závod pro nás mělnické relativně blízko, nepociťujemé vlastně žádnou výraznou finanční ztrátu, neboť benzín v nádrži se zas tak rychle nekazí.. Jen ten čas. Další, možná pozitivní fakt je, že začínáme letos pokukovat po slavné Barum Rally, které se možná zúčastníme. Zkrátka, nechte se překvapit! :)





aneb rodinka na výletě
Ladasraz 20-22.5.2016 - 1. + 2. místo !!
Ladasraz byl jako každý rok super! Super parta, sranda na letišti i v kempu a opět to bylo krátké :( Sotva se nadějeme a zasoutěžíme, něco ugrilujem a vypijem tak se jede domů :) Zpět k tématu - letos jsme opět nezklamali, jízdu zručnosti jsme ovládli a 2 pokusy nám stačili k získání prvního místa (druhý obsadil kolega Vojta). Na sprintu nás překonal jen Vojta, který přijel s nově postaveným motorem Lada 1.7, převrtaným na 1800ccm. Takovému výkonu naše 1600 už stačit nemohla a Vojta nás jednoznačně nechal za sebou. Všechna čest jeho rukám, jak se mu povedlo motor vyladit (a mnoho km bez oprav :) !!

Sraz byl zároveň testováním techniky, která (kromě prasklé pravé krátké kosti nápravy) fungovala. Těšíme se tedy na nadcházející závod, což je naše oblíbená Rally Bohemia!

Pár foteček ze srazu naleznete zde.




trochu deště, hodně driftu
Sosnová 16.4.2016 - trochu deště, hodně driftu :)
Na svezení v sosnové jsme se opravdu hodně tešili! Frekvence účasti na závodech se trochu snížila ale obavy, že bychom nepodali náš "obvyklý" výkon nebyly téměř žádné :) Potvrdili jsme to hned při prvních průjezdech, kdy jsme si na mokré vozovce užívali každou zatáčku. Největší odměnou jsou pak diváci, na kterých je vidět, že je naše jízda opravdu baví. Vzhledem k tomu, že se náš závoďák obutý jak jinak než na pneu typu slick na mokré trati prakticky stále hrabe jsme z 9. místa zklamaní (tolik) nebyli, byť jsme v průběhu závodu byly průběžně o několik příček výše.

Příští akce je Ladasraz, na který se jako každý rok moc těšíme!

Pár fotek ze sosnové naleznete zde.




testování 2016
Testování sportovních vozů Praha 19.3.2016
Po téměř roční pauze jsme oprášili našeho závoďáka s cílem se letos trochu svézt :) Po pár drobných servisních úkonech chytnul po roce stání naprosto perfektně. Po testovací jízdě bylo jasné, že je i v kondici a tak jsme neměli ani obavy z STK, kterou jsme absolvovali bez problému.

Letos nás tedy přátelé můžete opět vídat. Zatím jsem přidal pár akcí do kalendáře, o kterých vím, že se jich chceme určitě zúčastnit. Pevně doufáme, že ještě další akce přibudou.

Nějaké (nejen) rodinné fotečky z testovaní naleznete zde.



Po roční pauze opět plni sil
Jak už jsem psal minule - náš závodní team se rozrostl o nového člena - máme Ondráška a letos už mu je rok, tedy správný věk začít jezdit na závody s maminkou a tatínkem. Už se moc těšíme na naši partu z rally i na zážitky ze závodů! Držte nám palce a přijďte nás podpořit!


Za LADA 1600MTX Rallye Team
Martin, Hani a Ondrášek, řidič
Copyright (c) 2019 LADA 1600MTX Rallye Team | tel.: 737 536 862 | webdesign by DT xBase.cz - informační systém na míru pro malé a střední podnikatele Antispam.er.czValid HTML 4.01 Transitional