TOPlist
LADA 1600MTX Rallye Team

Výběr sezóny:

09/10 | 10/11 | 11/12 | 12/13 | 13/14 | 14/15 | 15/16 | 2017 | 2018 | 2019


Vítejte na webových stránkách závodního týmu LADA 1600MTX Rallye Team.

Vlevo si vyberte kategorii, která Vás zajímá. Zde se budete dozvídat všechny nové věci ohledně našeho závodního týmu.



LADA sraz
LADA sraz 22-24.5.2015 - 1. místo jízda na slepo + 2. místo jízda zručnosti
Jako každý rok, jsme se i letos účastnili Ladasrazu, který jsme si jako vždy užili naplno. Když jsem zrovna nesoutěžil, snažil jsem se (díky přítomnosti mé dodávky s kompletní výbavou náhradních dílů :-) ) pomáhat kolegům, co něco potřebovali a nebo se jen tak bavit s přáteli a fandy těchto ruských vozů. Sprint se letos nevyvedl (byť jsme s porovnáním s předchozím rokem zajeli lepší čas - 15,21s) ale naopak jsem byl překvapen z výhry v jízdě naslepo, které jsem se zůčastnil poprvé. V jízdě zručnosti jsem dlouho vedl, ale nakonec jsem byl ještě o pár setin překonán :)

Spanilé jízdy jsme se bohužel z důvodu techniké závady (zase ty kola, tentokrát levé zadní) nezůčastnili, takže jsme z letiště jeli rovnou na do kempu, kde jsem ještě asistoval při jedné rýchlé výměně tesnění pod hlavou, aby se jeden účastník mohl dopravit zpět domů :)

Utelko to jako voda, už se zase těším na příště, doufám že i s kompletní rodinou :)

Fotogalerií ze srazu je mnoho, všechny jsou k nalezení v diskuzi LADA klubu zde: forum.ladaklub.com Mých několik fotografií si můžete prohlédnout tu.




blátíčko
Sraz (nejen) mistrů v Sosnové - 6.12.2014
Poslední závod roku 2014, kterého jsme se zúčastnili byl sraz (nejen) mistrů v Sosnové. Zde semnou již Hanička nebyla vůbec a tak jsem některé RZ jel sám a na některé jsem svezl původního navigátora Baziho, aby nebyl smutný :) Závod byl super a trať krásné klouzala. Občas nastala nějaká ta krizovka, kdy to zaklouzalo trochu víc, než jsme čekali ale celkově to byl povedený závod. Trochu mě jen mrzí umístnění, neboť jsem jako účastník AR jel (byť s autem na "erkách") v kategorii AR třída 5 a zde jsem zkončil 5... Kdyby někoho zajímalo, jak bych dopadl, kdybych jel ve skupině s historiky, můžete se podívat do výsledků. :-)

Pár fotek můžete vidět zde. Na dalších zavodech se pravděpodobně neukážeme z "rodinných" důvodů, neboť se pomaloučku blíží příchod potomka.. Nebojte, budu informovat :)




Bělá...
Bělá p. Bezdězem - po kratší pauze super svezení - 25.10.2014
Naposledy jsme našeho závoďáka úspěšně dovezli do cíle na Rally Bohemia, od té doby tiše čekal na svou příležitost, která nastala až 25.10.2014, kdy jsme se po kratší pauze rozhodli svézt v Bělé. Tentokrát jsem jel sám, neboť navigátor Hanička je již v pokročilé fázi těhotenství - byla by to velká zátěž (přeberte si to jak chcete :-) ) S výsledkem jsem byl velice spokojen - 5. místo ve skupině, 11. místo absolutně! Auto jelo super, jen nám trochu podfukoval uvolněný výfuk, takže to chvílemi znělo jako traktor.. ale jelo to a to je hlavní!

Fotky z Bělé se ke mě zatím nedostali, takže zde. něco málo... Další závod bude mikulášská Sosnová a sraz mistrů 6.12, takže se už těšíme.



Nový ridič na obzoru
Chtěl bych se pochlubit, že se náš tým rozrůstá - na obzoru je nový řidič, zatím je však schovaný u Haničky v garáži :-) Pokud čas a okolnosti dovolí, budeme se i dále prohánět po všech možných i nemožných tratích!


Za LADA 1600MTX Rallye Team
Martin Čermák, řidič
Copyright (c) 2019 LADA 1600MTX Rallye Team | tel.: 737 536 862 | webdesign by DT xBase.cz - informační systém na míru pro malé a střední podnikatele Antispam.er.czValid HTML 4.01 Transitional